Koronan koettelemat

Toim. Pirre Saario

Uutuuskirja kertoo kokemuksista pandemian keskellä

Miten korona-aika on vaikuttanut ihmisten elämään – erityisesti köyhien, syrjittyjen ja lasten – eri puolilla maailmaa? Ovatko Lähetysseura ja sen yhteistyökumppanit pystyneet jatkamaan työtään pandemian keskellä?

Koronan koettelemat -kirjaan (toimittanut Pirre Saario) on koottu Lähetysseuran työntekijöiden sekä kirkkojen ja kansalaisjärjestöjen edustajien koskettavia kertomuksia koronapandemian ensimmäisen puolentoista vuoden ajalta.

Kriisiaikana ei ole jääty voivottelemaan, vaan työtä on jatkettu kaikin mahdollisin keinoin. On opittu myös uutta ja hyödyllistä, varsinkin virtuaalista, entistä tasaveroisempaa yhteydenpitoa.

Lähetysseuran työntekijät kertovat evakuoinnista, etätyöstä Suomesta käsin työalueille tietämättä milloin sinne pääsee takaisin sekä tiukasta karanteenista työalueelle palatessa.

Kirjassa kuvaillaan myös Lähetysseuran päätöksentekoa kriisin keskellä sekä rajoitusten vaikutusta seuran talouteen ja kotimaan työhön kaikkien tapahtumien peruunnuttua. Välähdyksiä on myös Suomen seurakunnista poikkeusoloissa. Kirjassa on kuvia eri puolilta maailmaa.

 

Kirjan hinta on 24 e (plus postituskulut)

Sen voi tilata Lähetysseuran Basaari-verkkokaupasta: http://basaari.mission.fi

tai sähköpostitse: basaari@suomenlahetysseura.fi