Senioripäivät 2007

Senioripäivät 27.-29.8.2007 toivat yhteen Lähetysseuran eläkkeelle jääneitä työntekijöitä. Tästä joukosta löytyy aktiivisuutta ja vuosien kokemusten hiljaista tietoa.
Kuva Pertti Vanne

Lähetystyön seniorit kohtasivat Päiväkummussa

Noin 90 Lähetysseuran entistä työntekijää kohtasi elokuun lopussa toisensa senioripäivillä Päiväkummussa. Aiheet päivillä vaihtelivat kotisivujen tekemisestä lopun ajan merkkeihin.
Pertti Vanne luennoi kotisivujen avaamisesta internetiin. Näin voisi toteutua senioreiden tarinoiden tallentaminen, kokemusten jakaminen ja keskinäisen yhteyden hoitaminen.
Pauli Laukkanen puolestaan kuvaili riemastuttavaa kokemustaan vaarina olemisesta viime kesän rippikoululeirillä Päiväkummussa. Siinäpä iloista tehtäväkenttää seuran isoisille ja -äideille tulevaisuudessakin!

Päivillä oli myös lukuisia raamattutunteja. Seppo Norjanen puhui aiheesta "Löytyykö maailmasta vielä uskoa". Heikki Nurminen oli tarttunut teemaan "Lähetystyöntekijä Koraanin äärellä". Tauno Väinölä johdatteli virsien maailmaan. ”Virret auttavat oppimaan esimerkiksi sen, että ´turha on oma voimamme´. Virsikirja on rukouskirja, ja virret opettavat rukoilemaan”, Väinölä sanoi.
 
Raija Kakko / LS